[Karya Siswa] MANGSA SASALAD, TETEP SÉHAT

Ku: Gibran Andhika Wibisana Waktu karasa nyérélék, ayeuna urang aya di juru taun 2021. Lian ti kitu, ieu sasalad COVID-19 téh aya di sabudeureun urang salila leuwih ti hiji satengah taun. Tangtuna, katitén sababaraha pangaruh éta sasalad téh, boh dina séktor kaséhatan, boh dina séktor nu lianna saperti atikan, ékonomi, pariwisata, tur séktor-séktor nu lianna. …

[Karya Siswa] MANGSA SASALAD, TETEP SÉHAT Read More »